Recent Comments

  Miniryijyyn voi käyttää lankakorin langat

  Ryijyt ovat nyt muodikkaimpia kuin pitkiin aikoihin. Ryijyt ovat kuvia ja tunnelmia langoista luotuna. Ryijyillä on pitkät perinteet pohjoismaisessa käsityökulttuurissa. Niitä on käytetty jo 800-luvulta lähtien tuomaan lämpöä ja suojaa käyttäjälleen.

  Miniryijy on ihastuttava kodin sisustuksen elementti. Ryijyt luovat lämpöä ja pehmeyttä kotiin tai toimistoon. Pienen ryijyn kotominen on varsin helppoa pienen harjoittelun jälkeen, ja kutominen on luovaa ja rentouttavaa tekemistä, minun mindfulness.

  Kaunis Meri miniryijy syntyi kotona olevista jämälangoista. Nämä langat jäivät villasukkien kutomisesta.

  Unohdetut langat käyttöön

  Onko sinulla korillinen unohdettu lankoja odottamassa käyttöä. Ota unohdetut langat käyttöön ja kudo pieni ryijy. Miniryijyyn voi käyttää lankakorin langat, jotka ovat jääneet jostain työstä yli. Vai onko kenties jokin työ jäänyt kesken eikä se enää valmistu. Pura vuosia keskeneräisenä ollut työ ja tee siitä jotain ihan uutta. Vielä kerkiät tehdä pikuisia ryijyjä joululahjaksi.

  Kanervikko miniryijyn värimaailma on mäntymetsästä. Metsässä kävely on minulle yksi luovuuden lähde.

  Omat ryijyni olen kutonut pienissä pirtakangaspuissa ja kudontakehyksessä. Ryijyn kutomisen opettelun voi aloittaa mainiosti edullisella kudontakehyksellä ja innostuksen kasvaessa voi hankkia omat pirtakanaspuut tai vuokrata ne. Jos et ole koskaan kutonut mitään ja haluaisit oppia miniryijyn kuotmisen, niin tule verkkokurssilleni.

  Miniryijyn kutomiseen opastava verkkokurssini järjestetään Google Classroom kurssina (osallistuja tarvitsee Gmail-tilin kurssin kirjautumista varten). Kurssilla neuvon miten kudontakehystä käytetään ja miten ryijyn kutominen etenee. Kurssi on itseopiskelukurssi, joten aikataulu on jokaisen osallistujan itse päätettävissä.

  Pieni sydänryijy on kooltaan 5×5 cm

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Next Post

  Loimien laitto isompaan kehykseen

  Sun Jan 31 , 2021
  jouluna lahjapaketista saattoi löytyä kudontakehys, aivan kuin pienet kangaspuut. Joko olet kutonut ensimmäisen työsi vai onko kehys vielä ilman loimia. Loimien laitto isompaan kudontakehykseen on […]
  Pieni sydän on kooltaan 5x5 cm

  You May Like